Nieuws

Kwaliteitstraining Maart 2013

In Maart 2013 heb ik weer een kwaliteitstraining gevolgd die dieper ingaat over allerlei soorten stoffen en de valling van die stoffen. Zo heb je verschillende soorten wol, maar wat onderscheid ze van elkaar en hoe vallen ze? En je hebt natuurlijke dierlijke stoffen maar ook steeds meer plantaardige natuurlijke stoffen. Zo wordt er nu bijvoorbeeld gewerkt aan een katoensoort die van nature al zijn kleur heeft een daardoor wasecht is en milieuvriendelijk is. En alle synthetische stoffen, wat hebben die voor kenmerken en wanneer kun je die het beste dragen?

Wat kan ik bijvoorbeeld  betekenen voor een vrouw die ronde vormen heeft en ‘Romantisch’ is en toch graag linnen stoffen wil dragen? Tijdens deze dag heb ik geleerd dat het belangrijk is hoe de stoffen worden geknipt en dat dan de valling heel anders kan zijn. Het was heel interessant om hier meer over te weten en ik hoop dat ik het ook in de praktijk tegenkom en het dan kan gaan gebruiken!

Nieuwe halslijnen

Vanaf eind oktober 2011 werk ik tijdens het stijladvies met de nieuwe halslijnenset van CorperIdeas. Het is een mooie aanvulling op de hals- en kragenset waar ik tot nu toe mee werkte. Nu kan ik je laten zien hoe een ‘Waterfall’, een ‘A-symetrische’ of een ‘Sweethart’ hals jou staat. En er zijn natuurlijk nog andere modellen, in totaal 15 stuks! Ik ben er erg blij mee, het geeft een stijladvies net iets extra…. En het leuke ervan is, dat ik binnenkort voor jou de halslijnen in een basisshirt kan bestellen, natuurlijk in een goede kleur die bij jou past!

Favoriete links

Copyright © 2022 www.GeaKleurEnStijl.nl. Alle rechten voorbehouden. Geïnstalleerd en bewerkt door Elkana.nl. Illustraties door Bettuelle.nl.