Voor jou gelezen

Een oud Chinese wijsheid zegt:

Vertel het me en ik zal het vergeten.
Laat het me zien en ik zal het me herinneren.
Betrek me erbij en ik begrijp het.

Dat is nu precies wat er tijdens een kleur- en/of stijladvies gebeurt. Je leert anders naar jezelf te kijken en te aanvaarden wat je ziet, want zoals je bent is het goed! En je ontvangt tips om te accentueren waar je blij mee bent en te verdoezelen waar je minder blij mee bent.

Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 5 vrouwen een cosmetische ingreep overweegt!

Bron: Vakblad ‘Kleur en Stijl’ najaar 2011

🙂

Misschien wel het grootste geheim: Gezichtsgymnastiek!! Raar? Nee het helpt echt! Op internet zijn tal van filmpjes te vinden die je er meer over vertellen. Ook zijn er boeken te koop die je alle informatie geven. En je hoeft geen chirurgische ingreep te overwegen.

Daarnaast is een goede kleur-en stijladvies zo nuttig, omdat de juiste kleur in je gezicht je jonger maakt en je huid laat stralen. De juiste kleur haalt het mooie in je gezicht naar voren. En een goed stijladvies laat je ontdekken wat voor lichaamsvormen je hebt en in welke belijning jouw figuur het beste uitkomt. Bovendien is een advies zonder risico’s en dat kan niet gezegd worden van een cosmetische ingreep! De verhalen van diverse complicaties en alle pijnlijke en verdrietige verhalen die daar achter zitten, zijn ons allemaal bekend. Gun je daarom zelf een goed advies en investeer in jezelf!

Weetje:

Weet je dat vrouwen gemiddeld 22 kledingstukken in de kast hebben hangen of liggen die niet gedragen worden? Misschien tijd voor een garderobe check of je kledingkast eens op te ruimen?

Wist je dat uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat:

De eerste indruk binnen 10 seconden wordt gevormd? “Slechts 7% van die eerste indruk is gebaseerd op wat iemand daadwerkelijk zegt, 38% wordt bepaald door de toon waarop je iets zegt en 55% door non-verbale signalen als lichaamstaal, uitstraling en kleding?” Daarbij komt dat “Mensen die er goed en verzorgd uitzien door vreemden eerder als gelukkig, succesvol, interessant en vriendelijk gevonden worden” Dit heeft de Amerikaanse Psycholoog Albert Mehrabian aangetoond. Met dit onderzoek kunnen wij ons voordeel doen, want draag je de juiste kleur in je gezicht en de juiste make-up dan geef je een goede boodschap af! Draag je dan ook nog de juiste belijning die bij je figuur past, dan is het beeld compleet!

Copyright © 2022 www.GeaKleurEnStijl.nl. Alle rechten voorbehouden. Geïnstalleerd en bewerkt door Elkana.nl. Illustraties door Bettuelle.nl.