Kleuradvies

Ieder mens is uniek gemaakt. De kleur van de huid, ogen en haar bepaalt welke kleuren je een fris en gezond uiterlijk geven en welke je flets en saai maken en vaak ouder doen lijken dan je in werkelijkheid bent.
Met behulp van gekleurde doeken, die om je schouders worden gedrapeerd, kun je zelf zien en ervaren welke kleuren je mooi staan en welke kleuren je beter kunt mijden.  De juiste kleur zorgt er voor dat jij zichtbaar bent en dat de aandacht gaat naar jouw gezicht.

Gea kleur- en stijladvies werkt met kleurgroepen die vernoemd zijn naar de 4 seizoenen: lente, zomer, herfst en winter. Binnen deze seizoenen werk ik met tussen seizoenen, waardoor er een extra accent wordt gelegd op jouw persoonlijkheid. Ik werk op dit moment met 10 verschillende kleurenwaaiers!

Zo wordt het unieke wat jou maakt tot wie jij bent, benadrukt, zodat jij een sieraad bent, een kroon van de schepping!

Na het kleuradvies geef ik je tips om een verzorgde make-up aan te brengen, zodat je daarmee de puntjes op de i kunt zetten. Een persoonlijk  kleuradvies basis duurt een 1½ en een uitgebreid advies ruim 2 uur, beiden inclusief make-up advies.

Bestel een kadobon

Een kleur- en/of stijladvies is ook leuk om iemand kado te doen. Dan geef je een origineel en een leuk verpakt kado waar iemand de rest van haar leven plezier van kan hebben. Bij Gea Kleur & Stijl Advies kun je kadobonnen bestellen in diverse prijsklassen naar eigen keuze.

Copyright © 2022 www.GeaKleurEnStijl.nl. Alle rechten voorbehouden. Geïnstalleerd en bewerkt door Elkana.nl. Illustraties door Bettuelle.nl.