Ervaringen

Weet dat het meer doet dan dat ik in woorden kan omschrijven!

Bijzonder, speciaal, mooi, hoopvol en intens.

Ik denk dat deze vijf woorden omschrijven wat een kleur-stijladvies met mij deed.

Niet dat ik mij áltijd ontevreden voelde. Wél onzeker en soms flink wanhopig. Jurkjes die niet over de heupen wouden of constateren dat “ik er nu wel helemáál als-een-pudding-waar-geen-model-in-is-te-krijgen uitzie” terwijl het er op die paspop zoooo mooi uitzag.

Ja, inderdaad! Soms stond het huilen me nader dan het lachen! Tot dat…. Ik voor mijn verjaardag een stijladvies kreeg en van mijn man een kleuradvies voor “bijzondere vrouwendag”.

Uit grond van mijn hart kan ik na deze twee op één volgende adviezen zeggen dat ik uniek ben, en ja, je leest het goed; mooi!

Ik werd bewust gemaakt welke kleuren mij laten sprankelen, en “het kleine” waar ik blij mee ben, zo kan accentueren dat juist dat er uit springt!

Uiteraard zit hier een waardevol persoon achter die hier haar talenten in heeft!

Bedankt Gea voor je lieve, opbeurende woorden. Je adviezen, eerlijkheid en alles wat heeft geholpen om mij mijzelf als een sieraad te zien!

Een hartelijke groet,

G uit R

Wat een leuke ochtend!

Gea, het was werkelijk geweldig om bij je te zijn en wat heb ik veel van je geleerd!! En dat van mijn hand…want ik vond het allemaal de grootste onzin…je hebt me over weten te halen en wat ben ik er blij mee. Vandaag heb ik kleren gekocht, helemaal volgens het kleur en stijladvies:-)
Ik heb heel veel mensen al enthousiast verteld over mn ochtend bij jou en wat ik er geleerd heb.

Dank je wel lieve zus!!

liefs,

Gerlina

Leuk personeelsuitje!

Voor ons was dit een leuk, ontspannen avondje uit! Met 5 collega’s hebben we een kleurenadvies gehad en in de tussentijd mochten we een moodboard maken.  ” Leuk om je zelf beter te leren kennen d.m.v. een moodboard maken en uit Of-Of Woorden te kiezen wat bij mij past.” ” Ik heb een goed advies gekregen, was verrast welke kleuren mij mooi stonden en ik werd mooi opgemaakt! Dat maakte de avond af.” ” Ik heb leuke ideeën gekregen, wat ik zeker ga toepassen.”

5 collega’s van een DA drogisterij

Spannend en gezellig

Ik kreeg goede tips van Gea, die ik met mijn lengte en knokig lichaam goed kan toepassen.
We mochten samen ervaren dat God ons ook deze dingen geeft om van te genieten.
De map en de tips zijn handig om te bewaren en nog eens door te lezen.
Wanneer ik iets nieuws koop of voor mijn klerenkast sta ga ik de tips zeker gebruiken.

Stineke

Stijladies: nuttiger dan ik had geadacht!

Een aantal jaren geleden heb ik een kleuradvies cadeau gekregen op mijn verjaardag (Gea kleur en stijl bestond toen nog niet). Dit was een eye-opener: sommige kleuren die ik droeg, waren duidelijk ‘verkeerd’. Uit zuinigheid heb ik nooit een stijladvies gedaan.

Nu ben ik blij dat ik toch een stijladvies heb gehad en  mijn lichaamslijnen beter zie. Ik begrijp nu beter waarom sommige kledingstukken niet  bevallen, terwijl ze toch de juiste kleur hebben. Zo dacht ik bijv. dat ik brede heupen had. De verhoudingen bij mij zijn echter wel goed, maar het probleem zit bij mij meer in de schouders. Als ik een dunne schoudervulling gebruik zijn de verhoudingen net iets beter en valt een blouse of top beter. Dit had ik zelf niet gezien.’Ook begrijp ik nu waarom die schattige sjaaltjes van anderen mij niet staan. Ik heb deze gewoon niet nodig om er mooi uit te zien! Zo kan ik nog meer noemen, maar ik zou zeggen: ontdek het zelf!

Jolanda

Erg leerzaam

Het stijladvies vond ik erg leerzaam. Ik weet nu beter welke kleding en belijning mij het beste staat en naar welke stijl ik in de winkel op zoek moet gaan.
Ik heb goede handvaten mee gekregen.

Anja

Het was leuk om mee te maken!

Ik heb van de dag genoten!  We hebben als zussen en schoonzussen een kleuradvies gehad. Het was erg gezellig om als vrouwen lekker verwend te worden. Je verveelt je geen moment! Ik kijk geregeld op mijn waaier om te kijken wat mij goed staat. Dat maakt het zoeken naar kleding een stuk gemakkelijker.

Marion

Een kadootje!

Het was een kadootje om te krijgen….
En een kadootje om naar jouw advies te luisteren!
Erg leuk en gezellig.
Veel succes voor de toekomst.

Dikkie

Blij dat ik heb doorgezet!

Ik was al een paar jaar van plan om eens een kleuradvies te doen.
Nu ben ik blij dat ik het uiteindelijk toch heb gedaan!
Ik zat al behoorlijk in de goede richting met de kleuren die ik tot nu toe droeg en dit advies is een bevestiging en dat is fijn!

Jenny

Verrassend!

Hartelijk bedankt voor je adviezen. Het was erg leuk voor mij om te ontdekken welke kleuren mij goed staan. Dat zijn dus andere kleuren dan ik dacht… Ik ben een zomer met warme accenten. Ook het make-up advies was erg leuk. Ik ben benieuwd wat ze er thuis van zeggen!

Aukje

Blij met mijn kleurenwaaier!

Mijn kleuradvies was een bevestiging van wat ik al dacht. Ik ben nu een wintertype en was eerder een herfsttype. (Een herfsttype wordt wel vaker een koeler type naarmate ze ouder wordt. Verandering van huid en het haar wat grijzer wordt.¹) Ik ben blij met mijn kleurenwaaier. De ochtend bij Gea was heel gezellig. Ik kan een advies bij Gea aanbevelen. Ik ben 62 jaar en ook op mijn leeftijd wil je graag geadviseerd worden!          ¹)opmerking Gea

Janneke

Facebook

Ik zou het leuk vinden als je Gea Kleur & Stijl ‘liked’ op Facebook!

Pinterest

Ik zou het leuk vinden als je Gea Kleur & Stijl bezoekt op Pinterest!

LinkedIn

Ik zou het leuk vinden als je Gea Kleur & Stijl bezoekt op LinkedIn!

Adresgegevens

Gea Westrik
Kleur & Stijl adviseur
info@geakleurenstijl.nl
Schoolsteeg 1
8275 AE 's-Heerenbroek
038-3557345
06-19150287

Neem contact met mij op

Maak een keuze:

8 + 11 =

Copyright © 2022 www.GeaKleurEnStijl.nl. Alle rechten voorbehouden. Geïnstalleerd en bewerkt door Elkana.nl. Illustraties door Bettuelle.nl.