“Durven is even de grond onder je voeten verliezen. Niet durven is jezelf verliezen”
Sören Kierkegaard

Relevante Opleidingen

Allen behaald aan de StyleColor Academy in Emmeloord

  • Kleur en Stijl Consultant
  • Image Consultant Vrouw
  • Kwaliteitstraining Kleurverdieping
  • Kwaliteitstraining Stoffentraining

Wie ben ik?

Mijn naam is Gea Westrik. Ik heb bij de Style Color Academy in Emmeloord de opleiding voor kleur- en stijlconsultant gevolgd. Dit is een droom die werkelijkheid is geworden. Al jaren speelde ik met de gedachte dat ik iets voor vrouwen wil betekenen. Om vrouwen mee te geven dat ze uniek zijn en ze te bemoedigen om positief naar zichzelf te kijken. Haar helpen om haar positieve punten te benadrukken en om zo haar zelfvertrouwen op te bouwen door te zien waar je de nadruk op kunt leggen qua uiterlijk en stijl.

Persoonlijk heb ik er jaren over gedaan om mijzelf te accepteren zoals ik ben. Tot het moment dat ik zelf een stijladvies kreeg en daardoor anders naar mezelf ging kijken.
Ik weet nu welke kleuren mij mooi staan en welke belijning het beste bij mijn figuur past.

Wat ik zie is dat (christen)vrouwen zichzelf vaak als een sluitpost zien, eerst de kinderen in de nieuwe kleding en pas daarna kom jezelf. Dat is op zich een goede houding, maar het hoeft niet duur te zijn om jezelf ook verzorgd en leuk te kleden. Het is dan vooral belangrijk dat je goed weet wat je staat: kleine of grote sieraden, een kraagje op een blouse of juist een v-hals. Met die informatie die speciaal op jou zich toegesneden, kan je jaren vooruit.

Ik ben blij dat ik dit werk mag doen en dat daardoor vrouwen weer met een blij gezicht naar zichzelf kijken.
Het is mooi om met mensen te werken die zo verschillend en zo uniek gemaakt zijn.
Ik wil graag samen met die ander het mooiste in haar naar boven halen en haar laten zien hoe uniek en bijzonder zij is: een sieraad, een kroon van de schepping!
Daarom staat er naast Gea kleur&stijl advies ook: Jij bent een sieraad! Ik hoop dan ook van harte dat je het een keer aandurft om jezelf te accepteren en jezelf een kleur en/ of stijladvies te gunnen.

Copyright © 2022 www.GeaKleurEnStijl.nl. Alle rechten voorbehouden. Geïnstalleerd en bewerkt door Elkana.nl. Illustraties door Bettuelle.nl.