Make-up advies

Het make-up advies geef ik na een uitgebreid kleur advies, zodat ik je kan adviseren of je de koele of juist de warme kleuren moet gebruiken.

Sinds kort werk ik met de producten van Mineralissima. Dit is een betaalbaar product van Nederlandse bodem. Gemaakt van pure mineralen, vrij van chemicaliën en parfum, milieuvriendelijk en dierproefvrij . Ik ben er ontzettend blij mee!

Deze minerale producten versterken je schoonheid op een natuurlijke manier. Met een paar eenvoudige stappen creëer je een natuurlijke, gezonde glans die je geweldig staat. Je merkt haast niet dat je make-up draagt, omdat de mineralen zich makkelijk laten mengen met de natuurlijke oliën in je huid. Die dikke, vette laag foundation behoort gelukkig tot verleden tijd.   Wanneer je na afloop van het advies tevreden bent, kun je de producten zelf bij Mineralissima via de webshop bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruik nooit teveel make-up zodat het schreeuwerig overkomt, maar gebruik het juist heel subtiel, zodat je vrouwelijkheid extra benadrukt wordt. Ook hierbij geldt dat jij degene moet zijn die opvalt en niet de make-up die je op hebt. Make-up is altijd gebruikt om te accentueren of te verhullen.  Make-up moet juist de mooie punten uit je gezicht naar voren halen.

“Haal het mooiste uit jezelf
… omdat schoonheid niet alleen aan de buitenkant zit, maar ook van binnen komt”
Rob Peetoom

Bestel een kadobon

Een kleur- en/of stijladvies is ook leuk om iemand kado te doen. Dan geef je een origineel en een leuk verpakt kado waar iemand de rest van haar leven plezier van kan hebben. Bij Gea Kleur & Stijl Advies kun je kadobonnen bestellen in diverse prijsklassen naar eigen keuze.

Copyright © 2022 www.GeaKleurEnStijl.nl. Alle rechten voorbehouden. Geïnstalleerd en bewerkt door Elkana.nl. Illustraties door Bettuelle.nl.