Gastenboek

Reactieformulier
(6)
(16) Nynke

Nu ik weer aan het werk ben, heb ik naar aanleiding van de kleuranalyse die ik in maart heb gedaan, mijn eerste nieuwe kledingstukken gekocht. Ik vind het erg prettig dat ik nu weet welke kleuren mij ophelderen en welke kleuren kledingstukken ik vooral niet moet kopen. Het is een stuk prettiger winkelen!

Ik heb veel aan de kleuranalyse en ik vond het ook een erg leuke ochtend! Erg leuk om daarna opgemaakt te worden. De nieuw aangeschafte kleur lippenstift bevalt ook erg goed!

Nog bedankt voor het leuke en originele verrassingspakketje dat ik meekreeg!

Groeten Nynke

Waardering Gea kleur&stijl advies: ****
(15) Femmianne

Gea,

Vandaag was het dan zover.. ik ging dan eindelijk mijn kleurenadvies doen ... wat was het leuk! Samen met mijn moeder kwamen wij bij Gea aan en kregen we na een leuk welkom, een heerlijk kopje thee en koffie, met een heerlijk zelfgemaakte cupcakes,made by Gea. Daarna gingen we gauw beginnen met het kleuren, stijl en make up advies. Wat ontzettend veel kreeg ik te horen! Fantastisch gewoon!

Gea, ik heb genoten van de manier waarop je mij het advies gegeven hebt. Super! Zoveel manieren en soorten en dingen die je ons hebt laten zien. Hartstikke bedankt voor de tijd en de gezellig morgen/middag.

Groetjes Femmianne (en zeer enthousiaste moeder)

Waardering Gea kleur&stijl advies: *
(14) Anneke

Voor de 50e verjaardag van een Heleen hadden we als verrassing een kleuren analyse besproken bij Gea.
Na een gastvrij ontvangst met koffie en thee mocht Heleen eerst, in de tussen tijd maakten wij een moodbord en af en toe keken we even hoe het Heleen verging, erg mooi om te zien hoe kleuren op je huid werken, Heleen vond het wel een beetje lastig dat de kleuren waar ze zoveel van houd iets minder goed bij haar pasten. Wij waren daarna aan de beurt en als 2 winter en 1 zomer type gingen we daarna naar zwolle om ons kleuren advies in de praktijk toe te passen. Het was en geweldige dag, Gea bedankt.
Tip voor de mensen die dit ook hebben gedaan, maak een soort sleutelhanger voor aan je tas van lintjes, kralen enz in de kleuren van de kaart, erg leuk. Carola, Heleen en Anneke

Waardering Gea kleur&stijl advies: *
(12) Fia & Elise &Joanne

We hebben afgelopen week met zijn 3-en een stijladvies gekregen van Gea. Het was hartstikke leuk! Goeie adviezen, met daarbij ruimte & respect voor de uniekheid van ieder mens. We hebben er van genoten. Daarbij kregen we bij het weggaan nog een goodiebag; verrassend en de inhoud was super leuk! Bedankt Gea! Groetjes, Fia & Elise en Joanne

Waardering Gea kleur&stijl advies: ****
Gravatar (11) Henriët en Rianne

Gea, heel erg bedankt voor je warmte en gezelligheid! We hebben een superleuke ochtend gehad. Een echte aanrader!

Lieve groet Henriët en Rianne

(10) Gerlina

Gea, het was werkelijk geweldig om bij je te zijn en wat heb ik veel van je geleerd!! En dat van mijn hand...want ik vond het allemaal de grootste onzin...je hebt me over weten te halen en wat ben ik er blij mee. Vandaag heb ik kleren gekocht, helemaal volgens het kleur en stijladvies:-)

Ik heb heel veel mensen al enthousiast verteld over mn ochtend bij jou en wat ik er geleerd heb.

Dank je wel lieve zus!!
liefs Gerlina

Waardering Gea kleur&stijl advies: ****

 Naam *
 E-mail *
 Gravatar E-mail [?]
 Website
 Waardering Gea kleur&stijl advies
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 8=